HomeFeaturedFocusZTE listeaza oficial modelul V870, un smartphone mid-range destul de interesant

ZTE listeaza oficial modelul V870, un smartphone mid-range destul de interesant

Este o apariție oficială, destul de tăcută, ce-i drept, interesantă mai ales prin prisma faptului că telefonul și-a făcut apariția destul de aproape de Europa. Pe piața din Rusia, mai exact. Se prezintă destul de OK din punct de vedere tehnic, așa că prezența lui pe piețele europene nu ar trebui să deranjeze utilizatorii, ba, din contră, ar fi benefică.

ZTE V870 propune o combinație de display IPS full HD de 5,5 inchi, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 435 (cu procesor octa-core de 1,4 GHz) și cu o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un Android 7.0 Nougat, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasate pe partea din spate a telefonului, două difuzoare frontale și o construcție metalică de tip unibody sunt aspectele care merită evidențiate.

Prețul aproximativ, valabil în China, este de 400 dolari. Nu este rău, dar se putea și mai bine. Cred că la acest preț există opțiuni mult mai interesante, mai ales pe piața din China. O eventuală apariție occidentală s-ar putea să aducă telefonul și în ofertele operatorilor, lucru care ar putea să îl facă ceva mai atractiv pe ZTE V870.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep