HomeFeaturedFocusCateva informatii tehnice despre Xiaomi Redmi Pro 2

Cateva informatii tehnice despre Xiaomi Redmi Pro 2

Viitorul smartphone pe care îl pregătește producătorul chinez a stârnit destul de mult interes, probabil datorită raportului foarte atractiv între preț și specificații pe care Xiaomi l-a practicat până acum și pe care fanii acestui brand și în general al Androidelor îl așteaptă și de la Redmi Pro 2. Așa că, tocmai datorită acestui interes, nu trebuie să ne mire faptul că terminalul încă neanunțat oficial de Xiaomi este tot mai des subiectul unor zvonuri și materiale de presă.

Tocmai datorită unui astfel de material ies la iveală câteva specificații tehnice ale lui Xiaomi Redmi Pro 2 care ne permit să ne facem o vagă idee despre intenția acestui smartphone și despre zona în care se va plasa el. Construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 660, telefonul va fi prevăzut cu o memorie RAM de 3 GB și va schimba probabil ecranul AMOLED pe unul IPS LCD. La nivel de abilități foto, vom avea un sistem dual camera pe partea din spate, cu un senzor de 12 megapixeli, Sony IMX362 și unul de 5 megapixeli, Samsung S5K4E8. În partea din față vom avea un senzor Samsung S5K3P8 de 16 megapixeli.

Este destul de evident că vom avea un telefon orientat înspre pasionații de fotografie. Până la urmă este normală această înclinare a producătorilor de smartphone înspre realizarea unor fotografii de calitate. Am citit recent un studiu realizat de Huawei și IPSOS, care ne arăta că 85% din utilizatorii de smartphone nu folosesc altă cameră pentru realizarea fotografiilor din concediu. Asta spune multe!

Revenind la Xiaomi Redmi Pro 2, nu se cunosc încă detalii comerciale, deși unele zvonuri spun că terminalul va fi lansat în câteva zile. Deocamdată nimic concret.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep