HomeFeaturedFocusDiamond Alpha si Sense 55S, doua telefoane interesante de la Archos

Diamond Alpha si Sense 55S, doua telefoane interesante de la Archos

Archos a lansat oficial nu mai puțin de patru terminale noi, dintre care două se prezintă destul de interesant și merită atenția noastră. O să le pomenim foarte pe scurt și pe celelalte două, dar focusul cade clar pe modelele Diamond Alpha, care pare a fi un ZTE nubia Z17 mini rebrand-uit și pe Sense 55S, un telefon cu un display generos, cu margini extrem de subțiri în lateral și în partea de sus, pe modelul Xiaomi Mi Mix.

Archos Diamond Alpha vine cu un display full HD (1080p) de 5,2 inchi, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 652, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli pe partea din spate și o cameră foto frontală de 16 megapixeli și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Adică exact ceea ce propunea ZTE cu al său nubia Z17 mini. Prețul său european este de 299 euro.

Sense 55S este mai atractiv prin design, cu acel display de 5,5 inchi fără trei margini. Memoria RAM este de 2 GB, capacitatea internă de stocare este de 16 GB, iar pe spate se găsește un sistem dual camera cu doi senzori de 8 megapixeli. Din fotografii se pare că nu există cameră foto frontală, dar avem senzor pentru citirea amprentei digitale. Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat. Prețul de vânzare este de 249 euro.

Mi se pare interesant și modelul Archos Sense 50X, destinat oamenilor dinamici și care activează în medii vitrege.

Are o certificare IP68 și rezistă la temperaturi extreme, de la -20 grade Celsius, până la +50 grade Celsius, dar și la șocuri mecanice și scufundări în apă. Tehnic vorbind, are unchipset MediaTek MT6737T cu procesor quad-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Prețul său de vânzare este de 169 euro.

Cel de-al patrulea telefon lansat de Archos este modelul Diamond Gamma, care este un ZTE nubia M2 lite și are un preț de vânzare de 199 euro.

via Archos

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep