HomeFeaturedFocusFOTO: cum ar trebui sa arate Samsung Stellar 2

FOTO: cum ar trebui sa arate Samsung Stellar 2

Eu aș spune că arată foarte bine și că este un smartphone ușor atipic din punctul de vedere al designului, judecând după fotografiile care au făcut turul presei de specialitate și care vor să pară oficiale, dar care deocamdată cred că sunt doar sugestii ale unui fan. Și, pentru că așa-i stă bine unui leak complet, odată cu aceste fotografii avem parte și de o listă cu specificații tehnice destul de completă. Chiar dacă Stellar 2 ar putea să fie exclusiv destinat pieței din Statele Unite, așa cum a fost generația anterioară, eu zic că merită să ne aruncăm privirea asupra lui pentru două minute, chiar și numai datorită raportului preț/specificații destul de atractiv pe care îl propune, care bate unele telefoane de tip feature.

Un display AMOLED HD (720p rezoluție) de 4,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 626 și o memorie RAM de 2,5 GB formează nucleul hardware. Se adaugă o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una frontală de 1,2 megapixeli. Un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și suport pentru Quick Charge 2.0 pare a fi argumentul principal de vânzare, pentru că în combinație cu display-ul mic ar trebui să asigure o autonomie cu mult peste medie.

Prețul pentru acest smartphone este de 100 dolari, valabil în Statele Unite, însă telefonul s-ar putea să se găsească și în combinații cu serviciile oferite de Verizon. Probabil că la momentul unui anunț oficial vom afla și dacă sunt șanse să ajungă și pe alte piețe. Și dacă designul său se apropie de cel din fotografii. Eu sper că da, pentru că îmi place ce văd.

via PhonesDaily

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep