HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Meizu Pro 7 si Meizu Pro 7 Plus

Noi detalii despre Meizu Pro 7 si Meizu Pro 7 Plus

Cele două viitoare telefoane ale producătorului chinez, cu care acestea vrea să revoluționeze puțin piața de smartphone, fac din nou subiectul unor materiale în presa de specialitate, deși mai este o lună până la momentul anunțului oficial. Meizu vrea să diferențieze Pro 7 și Pro 7 Plus prin plasarea pe partea din spate a telefonului a unui display suplimentar, de tip e-ink (pentru care s-a făcut și ceva teasing oficial), pentru notificări și probabil utilizare în momentele în care se dorește prelungirea autonomiei. A apărut chiar și o fotografie neoficială cu acest model inedit și al său ecran suplimentar.

Nu pot să spun cât de mult succes poate avea o asemenea implementare, însă la nivel personal mi se pare destul de ciudat și greu de folosit. Nici măcar senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate a telefonului nu mi se pare o idee fericită, cu atât mai puțin un display suplimentar. Dar, cine știe! Oricum gusturile consumatorilor asiatici sunt diferite de cele ale occidentalilor și până la urmă, înainte de toate, Meizu este un producător chinez.

Din punct de vedere tehnic, Meizu Pro 7 va avea un display de 5,2 inchi, rezoluție full HD, asociat cu un chipset MediaTek Helio X30, un sistem dual camera cu doi senzori de 12 megapixeli și o cameră foto frontală de 16 megapixeli. Modelul mai mare se preconizează că va duce diagonala ecranului la 5,5 inchi. Încă nu se știu detalii legate de cantitățile de memorie pentru fiecare model în parte, dar sunt șanse mari să existe mai multe variante, pentru că legat de Pro 7 a existat la un moment dat un zvon care dădea 6 GB de memorie RAM.

Oricum, miza mare este la acest display suplimentar, aici este argumentul cu care Meizu vrea să convingă utilizatorii. Să vedem dacă va și reuși acest lucru.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep