HomeFeaturedFocusGionee A1 lite, un smartphone pentru amatorii de selfie-uri

Gionee A1 lite, un smartphone pentru amatorii de selfie-uri

Producătorul chinez a prezentat oficial un nou terminal. Modelul A1 lite are șanse să ajungă și pe meleagurile noastre, sub un alt nume, dată fiind relația cu un brand autohton. Au existat în trecut telefoane Gionee care ajungeau în România, aduse de Allview sub propriul brand. Nu știu care mai este în prezent relația dintre cele două companii, însă oricum Gionee A1 lite este suficient de interesant pentru a fi adus în atenția voastră și, în plus, mai nou telefoanele Gionee pot fi achiziționate și prin intermediul magazinelor online chinezești care livrează și în România.

Așa că, fără să mai pierdem vremea, trecem direct la detaliile tehnice legate de acest smartphone și o să încep în mod oarecum atipic cu camera foto frontală cu senzor de 20 de megapixeli, care reprezintă unul dintre argumentele de vânzare ale lui Gionee A1 lite, la care amatorii de autoportrete digitale nu pot rămâne insensibili.

Al doilea as pe care îl scoate din mânecă telefonul este capacitatea acumulatorului, care este de 4000 mAh și care ar trebui să îi asigure o autonomie peste medie.

În rest, telefonul este construit în jurul unei combinații de display HD (720p) de 5,3 inchi cu un chipset MediaTek MT6753 (procesor octa-core de 1,4 GHz) și cu o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat. Pe spate există și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Prețul este destul de interesant, de aproximativ 260 dolari, însă s-ar putea să mai crească (destul de mult) pe piețele occidentale. Precomenzile încep săptămâna viitoare.

via AndroidSoul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep