HomeFeaturedFocusHTC U11 da semne ca ar fi un succes de vanzari

HTC U11 da semne ca ar fi un succes de vanzari

De fapt, nu telefonul dă aceste semne, ci un oficial de-al producătorului taiwanez care a declarat că HTC U11 se vinde mai bine decât generațiile anterioare de flagship-uri, modelele HTC One M9 și HTC 10. În mod aproape evident, declarația nu a fost însoțită de cifre care să ateste acest lucru, însă o luăm de bună. Ea îi aparține lui Chang Chia-lin, președinte al diviziei de smartphone și dispozitive smart al HTC, așa că are destulă greutate.

Fără să contestăm creșterea numărului de unități vândute de HTC din actuala generație de flagship, care până la urmă ar fi și normală, pentru că modelul U11 este unul foarte reușit și care aduce multe noutăți în zona de smartphone, atât din punct de vedere hardware, cât și software, trebuie spus că totuși HTC nu a avut vânzări senzaționale în ultima vreme, așa că o creștere a numărului de unități vândute ar fi până la urmă o intrare în normalitate.

Eu îmi doresc din suflet ca HTC să își câștige locul pe care îl merită în ierarhia producătorilor de smartphone, pentru că este o companie care a avut întotdeauna idei revoluționare și a reușit de multe ori să spargă tiparele pe piața de smartphone.

Același oficial a declarat că HTC își dorește să scadă numărul de modele lansate într-un an și să se apropie mai mult de zona high-end. Adică de modelul Apple, aș adăuga eu.

via HTC Source

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep