HomeFeaturedFocusLG Exalt LTE, un feature phone cu conectivitate 4G

LG Exalt LTE, un feature phone cu conectivitate 4G

Trebuie să mai existe cerere pentru astfel de telefoane feature (care nu sunt smart), pentru că altfel eu nu prea îmi explic cum de apar terminale de acest gen. Exemplul de față vine sub forma unui telefon cu clapetă și culmea, deși nu este smart, esta capabil de conectivitate LTE. LG Exalt LTE va fi vândut exclusiv prin intermediul Verizon Wireless pe teritoriul Statelor Unite și nu există deocamdată detalii despre intențiile producătorului coreean de a ataca și alte piețe, deși Asia este întotdeauna potrivită pentru astfel de forme care nu mai au căutare.

O să trec foarte pe scurt în revistă specificațiile tehnice ale acestui dispozitiv și lista începe cu un display de 3 inchi și 240 x 400 pixeli. Este continuată de un procesor Snapdragon la 1,1 GHz, o cameră foto cu senzor de 5 megapixeli, un acumulator de 1470 mAh și o capacitate internă de stocare de 8 GB, care poate fi extinsă prin microSD. O configurație care în niciun caz nu merită cei aproape 170 de dolari pe care trebuie să îi plătească un abonat într-o perioadă de 2 ani de zile pentru a deveni proprietarul acestui telefon. Se poate achiziționa și dintr-o bucată, la același preț. Uriaș!

Mă îndoiesc că mai există fani ai acestui tip de smartphone. Și mă îndoiesc și mai tare că dacă s-ar găsi totuși câțiva, aceștia ar fi dispuși să plătească pentru el prețul cerut. Dar, cine știe, poate mă înșel. Până la urmă, cerere există undeva dacă producătorii încă insistă.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep