HomeMobileAndroidHuawei Honor 9 prezentat oficial, raport pret/specificatii excelent

Huawei Honor 9 prezentat oficial, raport pret/specificatii excelent

Huawei a prezentat oficial modelul Honor 9, un smartphone care a fost subiectul multor materiale de tip leak și al multor speculații. Vine cu un raport preț/specificații extrem de atractiv, pentru că propune o mare parte din trăsăturile de natură tehnică ale flagship-ului Huawei P10, la un preț ceva mai bun. Ba chiar aduce o îmbunătățire extrem de interesantă la nivel de memorie RAM. Sunt foarte curios să văd cum se va comporta acest terminal și mai ales pe ce piețe va fi el disponibil, pentru că este destul de clar că își va concura și fratele.

Honor 9 este construit în jurul unui ecran de 5,15 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), cu tehnologie DCI-P3, care ascunde în spatele său un chipset proprietar Kirin 960, același ca pe modelul Huawei P10. Memoria RAM este de 6 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. În oricare dintre situații, ea poate fi extinsă prin intermediul unui slot hibrid microSD/SIM.

La nivel de abilități foto avem un sistem dual camera, cu un senzor de 20 de megapixeli și unul de 12 megapixeli, cu zoom optic 2x și o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Un acumulator cu o capacitate de 3200 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un Android 7.0 Nougat și o construcție în ton cu vremurile, cu spate din sticlă glossy reprezintă restul detaliilor care merită amintite.

Odată cu acest terminal, Huawei a anunțat și sistemul propriu de plăți, Huawei Pay, care va funcționa pentru moment în piața natală. Este o modă mai nou, după ce și LG A anunțat cam cu vreo lună în urmă LG Pay în Coreea.

Telefonul va deveni disponibil încă de săptămâna aceasta, mai întâi în Asia. Huawei Honor 9 va costa 355 de euro (varianta cu stocare de 64 GB) și 395 euro în versiunea cu memorie internă de 128 GB. Și cu asta am argumentat și de ce consider că este extrem de atractiv.

via PhonesDaily

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep