HomeMobileAndroidHTC publica sursele kernel-ului Android pentru U11

HTC publica sursele kernel-ului Android pentru U11

HTC-U11

HTC continuă să facă ceea ce a făcut dintotdeauna excelent: să își țină aproape comunitatea de dezvoltatori, oferind instrumente și motive pentru ca aceștia să rămână fideli produselor sale. De azi codul sursă pentru kernel-ul Android folosit pe HTC U11 este disponibil pentru download (și automat pentru analiză și modificare) pe site-ul taiwanezilor. Asta o să facă mai simplu procesul de dezvoltare a ROM-urilor personalizate pentru U11 – dacă vă interesează așa ceva, atunci aruncați o privire pe forumul U11 de pe XDA.

Cum abia mi-a ajuns sample-ul HTC U11 și nu am apucat să mă joc prea mult cu el, nu aș putea să vă spun dacă un ROM custom este necesar sau nu în acest moment. Ultimele iterații de flagship-uri HTC au adus cu ele un ROM mai curat, liber de bloatware-ul clasic impus de producători, ceea ce face ca ROM-urile terțe să nu mai fie neapărat o alternativă de dorit.

Entuziaștii mă vor contrazice (pe HTC 10 am pus și eu un InsertCoin de care sunt foarte mulțumit) și sunt sigur că în curând o să vedem distribuții faine și pentru HTC U11.

Revenind, kernel-ul HTC U11 e disponibil pentru download pe site-ul HTC Dev și arhiva are puțin peste 400 MB. Dacă aveți nevoie de el, descărcați-l de pe link-ul de mai jos.

Altfel, așteptați primele ROM-uri mai faine și dacă vă tentează, deblocați bootloader-ul și testațile – în curând o să fac un articol în care să vă spun cum se poate pune un ROM custom pe HTC U11 și de ce merită să faceți asta.

via HTC Dev

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep