HomeFeaturedFocusHuawei Y7 Prime prezentat oficial, smartphone cu focus pe autonomie

Huawei Y7 Prime prezentat oficial, smartphone cu focus pe autonomie

Partea bună legată de acest Huawei Y7 Prime este că el reprezintă versiunea globală a lui Enjoy 7 Plus. Nu știu sigur dacă asta înseamnă că îl vom vedea și pe piețele occidentale, însă ar fi interesant. Și asta pentru că avem un mid-range cu focus destul de clar pe autonomie, care se autopropune la un preț destul de atractiv, de aproximativ 240 dolari, care îl transformă într-o opțiune interesantă pentru cei cu buget limitat, aflați în căutarea unui telefon cât mai decent.

O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 435 (cu procesor octa-core de 1,4 GHz), cunoscut pentru eficiența sa în consumul bateriei și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh dau orientarea despre care vorbeam, spre o autonomie cât mai bună, peste medie. Un display IPS HD (720p) de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat frontal, in butonul fizic și un Android 7.1 Nougat completează configurația acestui smartphone.

În mod evident Huawei Y7 Prime arată interesant, așa că mai rămâne doar să ajungă și pe piețele ceva mai occidentale pentru a atrage interesul doritorilor. Deocamdată nu se cunosc detalii legate de disponibilitate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep