HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S8 si S8+ au performante de vanzari peste generatiile anterioare

Samsung Galaxy S8 si S8+ au performante de vanzari peste generatiile anterioare

Cred că am mai spus-o, Samsung chiar vinde bine modelele Galaxy S8 și Galaxy S8+, iar performanțele sunt susținute de cifre clare. În plus, vorbim de două terminale deloc ieftine, așa că și din punct de vedere financiar (nu doar al numărului de unități vândute) lucrurile ar trebui să arate bine pentru producătorul coreean. Doar în țara natală Samsung a reușit să vândă peste 1,3 milioane de unități din momentul lansării, ceea ce înseamnă o medie de 12.000 de telefoane vândute în fiecare zi. Un nou record de popularitate pentru un terminal de-al companiei.

Samsung a reușit să vândă în 37 de zile primul milion de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+. Aproape de două ori mai rapid decât a reușit cu generațiile anterioare de flagship-uri. Iar perspectivele sunt roze în continuare. Și la figurat, dar și la propriu, pentru că Samsung va lansa în piață modelul Pink Gold de Galaxy S8, alături de cel Blue Coral, lucru care ar trebui să mai dinamizeze puțin vânzările în această perioadă de vară.

Așteptăm momentul septembrie, atunci când Samsung vrea să arunce pe piață un nou terminal din seria Galaxy Note și când principalul competitor, Apple, va aduce noua generație de iPhone-uri. Să vedem dacă publicul mai are încredere în brand-ul Note, după toate problemele avute cu Note 7 și cum va putea lupta acesta în fața concurenței.

via TheInvestor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep