HomeMobileAndroidAsa banuim ca arata Pixel 2 și Pixel XL 2, fara jack...

Asa banuim ca arata Pixel 2 și Pixel XL 2, fara jack audio dar cu sistem audio stereo

Google-Pixel-2-Pixel-XL2

Alături de leak-uri tot mai interesante de iPhone 8 începem să vedem și poze detaliate cu seria Pixel 2, așteptată să fie lansată în toamna acestui an, odată cu Android O.

Cele două modele Pixel, adică Walleye și Taimen se presupune că vor fi produse de HTC (Pixel 2) și LG (Pixel XL 2) și cu toate astea, pe baza unor randări create pe baza leak-urilor și a specificațiilor, cele două aparate împărtășesc același design, mai ales dacă ne luăm după materialul video de mai jos:

Ce putem observa este că niciunul dintre aparate nu mai are jack-ul audio clasic, semn că schimbarea impusă de Apple a prins rapid rădăcini și în zona Android – oricum HTC U11 și Samsung Galaxy S8 au scăpat deja de el. Modelele Pixel 2 au însă sistem dual de difuzoare.

În ceea ce privește dimensiunile, modelele noi ale smartphone-urilor Pixel nu diferă prea mult față de generația precedentă, vorbim în continuare de display-uri de 5.3 inci, respectiv 6 inci. Ambele vor veni cu CPU-uri Qualcomm Snapdragon 835 plus 4GB RAM, iar pentru stocare vorbim de capacități de 128 GB.

Modelele 3D prezentate nu arată rău, totuși nu par să fie la fel de impresionante ca S8 sau viitorul iPhone 8. Am dreptate?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep