HomeCloud & MobilityAzi incepe finala Imagine Cup 2017 din Seattle

Azi incepe finala Imagine Cup 2017 din Seattle

Azi începe finala mondială a competiției Imagine Cup, ediția 2017. Se va ține în Seattle, unde 54 de echipe din toată lumea concurează pentru premii de peste 100000 USD. Totodată, câștigătorii vor avea ocazia să participe la o sesiune de mentorship cu Satya Nadella, CEO Microsoft și să mai primească un grant de 120000 USD în Azure Cloud.

Tema de anul acesta a competiției este ”inspiră”. În competiție sunt multe proiecte interesante, de la soluții AI pentru parental control și combaterea fenomenului în creștere ”cyberbullying”, soluții pentru combaterea știrilor false sau aplicații pentru realitatea augumentată.

Anul trecut echipa României ENTy, formată din Flavia Oprea, Iulian Mateșică și Cristian Alexandrescu a reușit să câștige marele premiu. Și în acest an România are o echipă finalistă – e vorba despre deTpression a cărei proiect constă într-o soluție de monitorizare și detecție a depresiei:

Le urăm mult succes și așteptăm vești din Seattle.

Pentru cine e interesat, ultima parte a finalei va fi transmisă live aici, joi, 27 iulie, începând cu ora 19:00 a României.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep