HomeFeaturedFocusMeizu a prezentat oficial A5, un smartphone entry-level

Meizu a prezentat oficial A5, un smartphone entry-level

Se pare că noțiunea de entry-level crește pe zi ce trece și că telefoanele plasate în această categorie pot să satisfacă fără probleme la nivel tehnic cerințele unui utilizator mediu de smartphone. O dovadă în acest sens este și nou apărutul Meizu A5, un telefon care propune un preț echivalent a 100 dolari și care a fost deja pus în vânzare în China, fără să existe detalii despre o potențială intenție de a-l face disponibil și la nivel global.

Meizu A5 este construit în jurul unui display DH (720p) de 5 inchi, în spatele căruia se găsește o combinație de chipsetMediaTek MT6737 (cu procesor octa-core de 1,3 GHz) cu o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB, camera foto principală este prevăzută cu un senzor de 8 megapixeli, cea frontală are 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3060 mAh, care ar trbui să îi ofere o autonomie peste medie. În plus, telefonul este capabil de conectivitate LTE. Sistemul de operare este cel mai probabil un Android 6.0 Marshmallow, însă cei de la Meizu promit un update rapid la versiunea 7.0 Nougat.

Așa cum spuneam, prețul este de aproximativ 100 dolari. Iar raportul preț specificații este unul destul de atractiv. Deocamdată nu se știe dacă va ieși oficial din China, însă doritorii care chiar nu se pot abține au la dispoziție magazinele online care livrează și în Europa.

via PhonesDaily

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep