HomeFeaturedFocusCateva informatii despre un posibil LG G6 mini

Cateva informatii despre un posibil LG G6 mini

Deși marii producători au renunțat la ideea de a face versiuni mini pentru flagship-urile lor, versiuni care de cele mai multe ori erau legate de aceste vârfuri de gamă doar prin denumire și eventual prin ceva asemănări de ordin fizic, în ultima vreme s-au întețit zvonurile care spun că atât Samsung cât și compatrioții lor de la LG au în lucru versiuni mai mici ale lui Galaxy S8 respectiv LG G6. Iar acum unele dintre aceste zvonuri, cele legate de un posibil LG G6 mini, capătă ceva consistență pentru că au fost aduse în atenția opiniei publice de celebrul Evan Blass, mai cunoscut ca @evleaks, care are un istoric pozitiv cu informațiile pe care le-a aruncat pe piață de-a lungul timpului.

Se pare, conform acestuia, că LG G6 mini se va numi de fapt LG Q6 în momentul în care va fi lansat oficial (deocamdată numele de cod este de LG M700) și va avea un display de 5,4 inchi. Departe de tot de un mini, însă forma alungită (aspect 18:9) și lipsa marginilor laterale va duce totuși la dimensiuni destul de reduse ale terminalului.

Alte detalii tehnice stipulate de Evan Blass vorbesc despre o memorie RAM de 3 GB și o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli. Eu aș îndrăzni să adaug un chipset Qualcomm Snapdragon 821, pentru că nu cred că LG va schimba ceva aici față de LG G6. Dar cine știe, poate că vor face și aici un downgrade, pentru a nu pune într-o lumină proastă flagship-ul.

Cu siguranță o astfel de apariție nu ar supăra pe nimeni. Însă parcă mi-e dor în continuare de un compact în adevăratul sens al cuvântului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep