HomeFeaturedFocusNokia 3310 in editie de lux "Trump-Putin" de la Caviar

Nokia 3310 in editie de lux “Trump-Putin” de la Caviar

Se pare că lumea nu rămâne insensibilă la toată vânzoleala din viața politică globală. Și pentru că tot se desfășoară summit-ul G20, o întâlnire de maximă importanță pentru securitatea politică a planetei, cei de la Caviar s-au gândit să puncteze și ei, în stilul propriu. Au împopoțonat un Nokia 3310 de 50 de dolari cu mai multe inserții de aur și i-au oferit o carcasă din titan, cu model “Damascus Steel”. Punctul central este dat de medalionul care îi înfățișează pe președinții Trump și Putin, într-un stil care amintește de epoca comunistă. O epocă din care rușii de la Caviar cred că nici nu au ieșit încă.

Revenind la telefonul nostru, toate adăugirile de prost gust de mai sus, explicate într-un mod prețios de către compania producătoare (ambii președinți se uită în aceeași direcție pentru că își doresc același lucru – pacea și bunele relații dintre Statele Unite și Rusia, titanul simbolizează duritatea necesară pentru a-ți proteja țara, etc.) duc prețul la un neverosimil 2500 dolari. Eu înțeleg că sunt puțini care cumpără aceste telefoane pentru a vorbi la ele, majoritatea le consideră obiecte de colecție, a căror valoare crește în timp. Dar chiar și așa, parcă se abuzează prea mult și avem mult prea multe astfel de terminale.

De altfel chiar cei de la Caviar au și un iPhone 7 (și 7 Plus) dedicat aceleiași întâlniri, al cărui preț ajunge la 3050 dolari.

via Neowin

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep