HomeFeaturedFocusSamsung se pregateste de un nou trimestru record

Samsung se pregateste de un nou trimestru record

Se pare că trendul pozitiv înregistrat de Samsung în primul trimestru al anului este pe care să continue și că producătorul coreean de smartphone (și multe altele) va avea noi rezultate financiare impresionante, semn că toată criza declanșată de eșecul Note 7 este deja istorie. Surse din interiorul companiei vorbesc despre o creștere cu 20 de procente atât a veniturilor, cât și a profitului, față de primul trimestru al anului.

Mai exact, Samsung va înregistra venituri de 52 miliarde dolari în al doilea trimestru al lui 2017, iar profitul aferent va fi de aproximativ 12,2 miliarde dolari. Ceea ce face din acest al doilea trimestru al anului , cel mai de succes din istoria companiei.

Un record care este pus de analiștii familiarizați cu Samsung, în mare parte pe seama succesului răsunător înregistrat de modelele Galaxy S8 și Galaxy S8+, flagship-urile care s-au vândut extrem de bine în comparație cu generațiile anterioare, la prețuri mai mari. Și s-ar putea să fie doar începutul, pentru că Samsung Galaxy Note 8 se pare că va fi cel mai scump telefon de serie produs de Samsung, lucru care s-ar putea să se vadă și în vânzări.

Aș putea să spun că Samsung învață de la Apple și începe să scoată profit cu terminalele sale. Da, drumul este lung până la performanțele companiei din Cupertino, dar direcțai pare să fie bună.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep