HomeFeaturedFocusRed Hydrogen One, o noua propunere de smartphone revolutionar

Red Hydrogen One, o noua propunere de smartphone revolutionar

De această dată compania aflată în spatele acestui concept, Red, un producător de camere foto și video profesionale high-end, vine cu promisiunea unui display holografic, care va putea să redea “conținut multidimensional”. Asta s-ar traduce, tot în conformitate cu declarațiile producătorului, cu posibilitatea ca datorită unei tehnologii proprietare, pe care nu au detaliat-o, utilizatorul să poată să schimbe rapid între “traditional 2D content, holographic multi-view content, 3D content and interactive games.”

Deși sună extrem de tentant, faptul că au ținut o prezentare cu doar câteva fotografii mă face să fiu sceptic. Tot producătorii au declarat că au ales Android-ul ca sistem de operare, pentru că permite transformarea sunetului stereo în sunet multidimensional. Alte detalii tehnice nu prea au prezentat, cu excepția unui display de 5,7 inchi. Au mai menționat ceva despre o modularitate care va permite atașarea pe telefon a unor accesorii (proprietare Red) din zona de fotografie.

În schimb au fost destul de generoși cu detaliile comerciale și au stabilit deja un preț pentru Hydrogen One: 1195 dolari pentru versiunea din aluminiu și 1595 dolari pentru cea din titan. Însă cu un termen de livrare estimat pentru primul trimestru al anului viitor.

Mi se pare că s-au cam grăbit și și-au pierdut din start o bună parte din credibilitate. Cine știe, poate mă înșel eu și chiar vor veni cu un dispozitiv de succes.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep