HomeFeaturedFocusVertu isi inchide divizia din Marea Britanie si pare aproape de colaps

Vertu isi inchide divizia din Marea Britanie si pare aproape de colaps

Am spus-o de multe ori, strategia asta de a vinde terminale absolut obișnuite din punctul de vedere al configurației, ba chiar depășite de foarte multe ori, la un preț exagerat, doar pentru că materialele din care sunt construite sunt premium și pentru că poartă un nume de lux nu va ține la nesfârșit. Ei bine, uite că începe să se adeverească această previziune și că Vertu își va închide divizia din Londra, cea care se ocupa de partea de adăugare și integrare a materialelor nobile. Din păcate, această măsură menită să reducă din cheltuieli și să nu adâncească și mai mult gaura de aproximativ 150-160 milioane dolari, atrage după sine disponibilizarea a aproximativ 200 de oameni.

Se pare că noul proprietar turc, Murat Hakan Uzan, care oricum nu inspira foarte multă încredere, și-a arătat intențiile legate de această companie pe care a achiziționat-o destul de recent.

Iar viitorul Vertu sună extrem de sumbru, din moment ce va rămâne doar un nume pus pe un terminal produs în China.

Din păcate, ceea ce a început frumos, pe vremea când Nokia, care a înființat Vertu, era lider de piață îndustria de telefonie mobilă, se termină destul de urât. Și abrupt.

via The Telegraph

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep