HomeFeaturedFocusMeizu M6 Note prezentat oficial, primul smartphone Meizu cu chipset Qualcomm

Meizu M6 Note prezentat oficial, primul smartphone Meizu cu chipset Qualcomm

Este o premieră care ne demonstrează că Meizu ia în calcul serios să intre pe piețele occidentale, mai ales pe cea din Statele Unite, care nu permite vânzarea de dispozitive cu chipset-uri MediaTek. Așa că Meizu M6 Note cel proaspăt lansat oficial pare să aibă intenții serioase. Dincolo de acest aspect, M6 Note pare un telefon croit pentru cei pasionați de fotografie. Să trecem în revistă specificațiile sale tehnice, pentru a demonstra cele afirmate mai sus.

Meizu M6 Note este construit în jurul unui display full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. La nivel de memorii avem trei variante pentru acest smartphone: una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 16 GB, una tot cu RAM de 3 GB și cu stocare de 32 GB și una de top, cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe partea din spate telefonul este prevăzut cu un sistem dual-camera cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, care poate oferi diferite efecte fundalului. Camera foto frontală este un mare cadou oferit fanilor selfie-urilor și vine cu un senzor de 16 megapixeli.

Un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un sistem de operare Android 7.1.2, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat frontal, o gamă de culori care cuprinde Gold, Blue sau Black și prețuri de la aproximativ 165 dolari, până la 255 dolari, cam acestea sunt detaliile care contează. Telefonul va fi disponibil în primă fază pe piața din China, așa cum era de așteptat.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep