HomeFeaturedFocusLG si Huawei, atacuri voalate (sau nu) la Samsung Galaxy Note8

LG si Huawei, atacuri voalate (sau nu) la Samsung Galaxy Note8

O serie de campanii de comunicare pe care le desfășoară LG și Huawei ne arată că cei doi producători i-au pus gând rău lui Note8 pe care Samsung se pregătește să îl lanseze. LG își poziționează viitorul model LG V30 ca principal competitor pentru Note8, în timp ce Huawei propune Mate 10 în această postură, dar pare să rezerve și ceva suprize pentru IFA 2017.

Într-un clip de promovare pentru viitorul LG V30, coreenii folosesc un creion rupt pentru a forma litera V din denumirea telefonului, aluzie la Pen-ul (creionul) din care Samsung face un argument major de vânzare pentru Note8.

LG mai are un clip de teasing/promovare pentr V30, în care o mână scrie cu un creion textul “there’s a reason to break up with you”, pe care unii îl interpretează tot ca fiind un atac la Samsung și al său Note8.

Huawei a postat pe contul oficial de Twitter un GIF animat în care atacă sloganul folosit de Samsung pentru Note8, “do bigger things”. Este tăiat bigger și în locul lui apare scris “do what matters”.

O altă abordare, aceeași victimă. Mă rog, nu cred că Note8 va fi afectat de aceste campanii ale competitorilor, el are altă gijă. Samsung trebuie să facă uitată experiența Note 7.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep