HomeFeaturedFocusXiaomi pregateste un smartphone Android One cu ecran full screen

Xiaomi pregateste un smartphone Android One cu ecran full screen

Se pare că moda asta a ecranelor care să ocupe cât mai mult din suprafața frontală a telefonului se întinde și înspre segmentele mid-range și entry-level. Am citit mai devreme că de anul viitor seria Galaxy A de la Samsung va abea Infinity Display, acum iată că apare o informație care ne spune că viitorul smartphone Android One pe care Xiaomi îl pregătește va avea ecran full screen. Parcă totuși de la Xiaomi mă așteptam la așa ceva, sunt până la urmă primii producători din linia întâi care au adus un telefon cu astfel de display, prin Xiaomi Mi MIX, într-o perioadă în care alte nume mari nu se gândeau la așa ceva.

În sprijinul aceste informații, care nu este foarte lămuritoare și nu argumentează prea mult din punct de vedere tehnic, vin totuși două fotografii de tip leak, pe care le vedeți mai sus, în care se presupune că este înfățișat acest viitor smartphone Android One. Se spune că va purta numele de Xiaomi Mi A1 și este o variantă de Xiaomi Mi 5X cu Android Stock pe el.

În mod evident, există semne de întrebare asupra corectitudinii acestor informații. Însă am senzația că aceste semne de întrebare se vor risipi cât de curând.

via AndroidSoul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep