HomeFeaturedFocusUn misterios Huawei P9 lite mini dual-SIM apare in Europa

Un misterios Huawei P9 lite mini dual-SIM apare in Europa

Mai exact în țara vecină Ungaria, acolo unde se pare că va fi pus în vânzare pentru echivalentul a 190 euro. Acest P9 lite mini ne arată că producătorul chinez face tot posibilul pentru a exploata succesul de necontestat de care s-au bucurat telefoanele din seriile P8 și P9, mai ales în Europa și mai ales în ofertele operatorilor. Altfel nu îmi explic de ce se mai agață de denumirea unei serii mai vechi de un an în loc să propună denumiri noi pentru terminalele nou lansate. Probabil că această strategie funcționează, Huawei nu cred că ia decizii întâmplătoare, așa că mie nu îmi mai rămâne decât să vă vorbesc foarte pe scurt despre acest P9 lite mini.

Este construit în jurul unui display de doar 5 inchi și rezoluție HD (1280 x 720 pixeli) și al unui chipset Qualcomm Snapdragon 425 (procesor quad-core de 1,4 GHz). O memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB asigură buna funcționare a terminalului. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 3020 mAh, abilități dual-SIM și un Android 7.0 Nougat completează lista cu specificații care se cunosc.

Este destul de aproape de noțiunea de entry-level, poate la limita de sus, dinspre categoria de mid-range. Cred că are un preț puțin cam mare pentru ceea ce are de oferit, însă nu cred că a fost gândit pentru a fi vândut la liber, ci mai degrabă își va face loc în ofertele operatorilor, acolo unde va beneficia de subvenții atractive.

via TelefonGuru

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep