HomeFeaturedFocusMotorola RAZR, preturi valabile pentru Europa

Motorola RAZR, preturi valabile pentru Europa

Motorola RAZR

Deși în momentul în care a fost anunțat oficial Motorola RAZR, s-a vorbit despre o exclusivitate pentru operatorul Verizon și o disponibilitate doar pe teritoriul Statelor Unite, totuși terminalul care readuce în actualitate un design clasic și apreciat va ajunge și pe piețele europene. Chiar mai repede decât era anticipat, însă la prețuri ceva mai mari decât cel din rețeaua Verizon.

Dacă în Statele Unite, prețul de vânzare este de 1500 dolari (probabil blocat în rețeaua operatorului), pentru Europa avem un salt destul de îndrăzneț. Prețul recomandat de către producător este de 1699 euro, o diferență semnificativă.

Totuși, sunt ceva semnale că vânzătorii vor încerca să mai reducă din acest preț. Nu foarte mult, dar suficient cât să se mai apropie de o valoare ceva mai normală. Este firesc să avem oareșce diferențe de preț de la piața din Statele Unite, la piețele Europene, dar ele trebuie să rămână în anumite limite.

Suedia este printre primele țări europene care se va bucura de Motorola RAZR, undeva în luna ianuarie a anului viitor, iar prețul de vânzare va fi de 1680 euro. Însă în Olanda, spre exemplu, informațiile existente lasă să se înțeleagă că terminalul va fi vândut cu 1600 euro.

S-ar putea ca aceste prețuri să se mai îndulcească după o primă perioadă de disponibilitate, însă acestea sunt deocamdată doar presupuneri.

via LetsGoDigital

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep