HomeFeaturedFocusPanasonic a prezentat oficial modelele Eluga A3 si Eluga A3 Pro

Panasonic a prezentat oficial modelele Eluga A3 si Eluga A3 Pro

Este vorba despre două telefoane care se adresează celor cu buget limitat, însă, după ce tocmai am vorbit de ZTE Blade Z Max, specificațiile pe care aceste două terminale Panasonic le oferă pentru un preț ceva mai mare nu prea par țintite către cei care vor să cheltuie eficient banii pentru un smartphone, ci mai degrabă către naivi. Nu mi se pare nimic atractiv la cele două telefoane Panasonic și în cele ce urmează o să încerc să argumentez acest lucru.

Panasonic Eluga A3 este construit în jurul unui display de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p), protejat de o sticlă Asahi Dragontrail, în spatele căruia se găsește un chipset MediaTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,25 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 16 GB.O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 7.0 Nougat cu asistentul virtual proprietar al Panasonic, ARBO, completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate.

Eluga A3 Pro păstrează în mare parte aceleași specificații. Vine însă cu un chipset MediaTek MT6753, cu procesor octa-core de 1,3 GHz și urcă capacitatea internă de stocare la 32 GB. Sunt singurele două diferențe între cele două telefoane.

Panasonic Eluga A3 va costa aproximativ 175 dolari, în timp ce Eluga A3 Pro va avea un preț de 199 dolari. Ambele valabile pe piața din India, acolo unde se vor lansa în primă fază. Deja sunt disponibile, însă nu se cunosc intențiile Panasonic mai departe de această piață.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep