HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 8 apare in AnTuTu. Specificatii tehnice complete

Samsung Galaxy Note 8 apare in AnTuTu. Specificatii tehnice complete

Se vede că nu mai este mult până la anunțul oficial al lui Note 8, pe care producătorul coreean îl va face săptămâna viitoare. S-au întețit foarte mult materialele despre acest flagship și informațiile care ajung în atenția presei de specialitate. Terminalul a trecut și prin AnTuTu Benchmark, acolo unde a înregistrat un scor de 179.000 de puncte, ocazie cu care și-a arătat și câteva specificații tehnice.

În primul rând se confirmă combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 835 (cu GPU Adreno 540) cu memorie RAM de 6 GB (deși cred că va exista, ca de obicei, și o versiune cu Exynos 8895 cu GPU Mali-G71). Ecranul va fi un Infinity Display de 6,4 inchi, cu rezoluție QHD (1440 x 2960 pixeli), care va putea fi setată și la un full HD (1080 x 2220 pixeli). Se mai cunosc detalii despre sistemul de operare, care va fi un Android 7.1.1 Nougat, despre sistemul dual camera, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli, despre prezența senzorului pentru citirea amprentei digitale și despre acumulatorul care se spune că va avea o capacitate de 3300 mAh.

Informațiile sunt confirmate și de GFXBench, altă aplicație de benchmark în care terminalul a apărut. De această dată versiunea cu Exynos.

Mă aștept să avem cât de curând și fotografii complete real life cu terminalul.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep