HomeFeaturedFocusGionee A1 Lite debuteaza oficial la un pret interesant

Gionee A1 Lite debuteaza oficial la un pret interesant

Este vorba despre un smartphone pe care producătorul chinez l-a prezentat oficial acum vreo două luni și care pare a fi o versiune ceva mai subțirică a lui Gionee A1. Un terminal care a ieșit în evidență din start prin camera foto frontală, cu senzor de 20 megapixeli, o adevărată comoară pentru amatorii de selfie-uri și prin acumulatorul său de 4000 mAh care îi conferă o autonomie peste medie. Două argumente de vânzare care merg înspre zone în care utilizatorii de smartphone sunt destul de sensibili. Iar un al treilea astfel de criteriu de alegere a telefonului este prețul. Gionee A1 Lite nu arată rău nici aici, devenind disponibil, în primă fază în India, la un preț de 230 dolari.

Să vedem însă și ce mai are de oferit pentru acești bani. Telefonul este construit în jurul unui display HD (720 x 1280 pixeli) de 5,3 inchi protejat cu Gorilla Glass 3, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat. Pe partea din spate a telefonului este prezent și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Eu zic că arată binișor și cred că sunt ceva șanse să îl vedem și pe la noi, poate chiar sub alt nume. Succesul său va depinde mult de prețul de vânzare pe piața de aici.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep