HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat oficial modelul K8 Note

Lenovo a prezentat oficial modelul K8 Note

Producătorul chinez a prezentat oficial modelul K8 Note, care se prezintă ca un mid-range destul de interesant, cu un raport preț/specificații destul de atractiv. Și care are șanse foarte mari să ajungă și pe piața din România, deși momentan se va vinde doar în India, prin intermediul Amazon.

Lenovo K8 Note este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio X23, cu procesor deca-core de până la 2,3 GHz. La nivel de memorii, se disting două versiuni: una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Ecranul este un full HD de 5,5 inchi (1080 x 1920 pixeli. 401 ppi) și este protejat de Gorilla Glass 3.

La nivel de camere foto, avem pe partea din spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 13 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru Turbo Charge, un senzor pentru citirea amprentei plasat pe partea din spate a terminalului, un Android 7.1.1 Nougat, o construcție metalică de tip unibody și o gamă de culor compusă din negru și auriu sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

Ajungem și la prețuri, care mie mi se par destul de interesante. Aproximativ 200 dolari pentru versiunea cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și 220 dolari pentru cea cu memorie RAM de 4 GB și capacitate dublă de stocare, de 64 GB, nu sună deloc rău.

via Gadgets 360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep