HomeFeaturedFocusVIDEO: 20 din noutatile aduse de iOS 11 (beta 5)

VIDEO: 20 din noutatile aduse de iOS 11 (beta 5)

Ne apropiem rapid de toamnă și totodată de momentul în care Apple va prezenta viitorul iPhone, alături de care va veni și versiunea finală de iOS 11. Cu beta-urile disponibile pentru testare, mulți dezvoltatori au pornit deja la treabă iar noi, utilizatorii obișnuiți, putem să vedem ce va fi nou și interesant în următoarea iterație a sistemului de operare iOS.

Printre altele sincronizarea mesajelor iMessage în iCloud, funcție prezentată deja de Apple în iunie, este scoasă momentan din acest build. Aplicațiile pe 32 de biți nu vor mai funcționa pe iOS 11, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de o reinstalare completă pentru cei ce vor face upgrade.

Haideți să vedem despre ce este vorba:

iOS 11 mai aduce și ceva schimbări cosmetice legate de Settings, Camera, un nou desgin pentru Control Center (aduce tot mai mult cu Live Tile-urile de pe Windows 10 Mobile).

Și Spotlight search stă acum în partea superioară a ecranului când se activează widget-urile. Pentru utilizatorii de tablete, apare un ecran nou multitasking și animații interesante.

Din punctul meu de vedere, deși avem multe schimbări, ele sunt departe de a fi reprezentative pentru actuala piață a sistemelor de operare mobile. Sper ca măcar de data asta Apple să fi testat mai bine și să nu vedem patch-uri masive în prima săptămână după lansare.

Voi ce credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep