Cum puteti instala Pixel Launcher 2.0 de pe Android 8 Oreo pe orice smartphone

1

Screenshot_20170905-210513

Cu perspectiva tot mai apropiată a disponibilității oficiale a Android 8 Oreo pe modelele importante de smartphone-uri, mulți utilizatori speră și la obținerea launcher-ului (curat) Pixel 2.0. Vestea bună este că nu mai trebuie să așteptați Android Oreo ca să puteți beneficia de Pixel Launcher 2.0: ca de obicei, salvarea vine de la grupul de entuziaști Android, care se preocupă ca toate elementele ”faine” să ajungă și pe smartphone-urile non Pixel.

De data asta, combinația muncii a doi entuziaști – AmirZ și DeleteScape a rezultat în realizarea AOSP Launcher3, un port de Pixel Launcher 2.0 ce beneficiază de multe optimizări și pe deasupra poate să fie instalat pe orice smartphone, dacă sunteți dispuși să instalați un pachet APK din afara Play Store.

Screenshot_20170905-210506Screenshot_20170905-210457

Veți primi un launcher elegant, rapid, cu transparență pentru Dată și vreme, notificări în mai multe culori, posibilitatea de folosire a setului de wallpaper-uri standard Google Wallpapers, icon-uri rotunjite, Google Assistant integrat, notificări etc.

Practic primiți pe actualul smartphone cam toate opțiunile oferite de Google prin Pixel Launcher pe aparatele Pixel.

Sună interesant? Cred și eu. De câteva luni folosesc așa ceva pe al meu HTC U11 și sunt foarte mulțumit.

Dacă vreți să testați, atunci descărcați pachetul APK de aici ( codul sursa e disponibil aici). Apoi folosiți orice File Explorer și lansați pachetul APK (înainte mergeți la Settings, Security și bifați Unknown soruces). După instalare, când veți apăsa butonul Home, veți fi întrebați dacă alegeți Pixel Launcher, spuneți că da și salvați ca acțiune implicită.

Acum nu mai trebuie decât să vă adăugați widget-urile și icon-urile pentru cele mai folosite aplicații.

Spor la treabă!

P.S: După instalare debifați opțiunea Unknows sources din Settings, Security!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here