HomeFeaturedFocusiPhone 8 si 8 Plus lansate ca upgrade incremental, inainte de iPhone...

iPhone 8 si 8 Plus lansate ca upgrade incremental, inainte de iPhone X

Pentru că Apple învață totuși ceva și de la alții, în seara asta am avut parte de două lansări de iPhone. Modelul X (poze și detalii aici), cel mai scump (1000 USD+), cel mai puternic și probabil cel mai frumos al seriei și înaintea lui seria 8/8 Plus.

Cu toate că în fața lui X, iPhone 8 / 8 Plus par să nu aibă nicio șansă, trebuie să spunem că din punct de vedere hardware, sunt similare. Au aceiași cameră foto și același CPU A11 Bionic, cu suport pentru ARKit și în mare fix același design ca seria 7/6.

Rămânem pe aceleași display-ui de 4.7 inci (750 x 1334 pixeli), respectiv 5.5 inci (1080 x 1920 pixeli), cu buton home și Touch ID plus 3D touch.

Camera foto împreună cu iOS 11 și modul portrait sunt un element cheie de diferențiere, modul în care pozele potret sunt realizate remarcabil, cu opțiuni de eliminare a fundalului, aplicate în timp real.

Ce avem în plus este capacitatea de stocare, dublată. În acest fel iPhone 8 cu 64 GB va fi 699 USD, 8 Plus începe de la 799 USD, tot cu 64 GB. Modelele cu 256 GB pentru stocare fiind la 849 USD respectiv 949 USD.

Pot să fie comandate din 15 septembrie (pe 19 septembrie se lansează iOS 11), livrarea făcându-se din 22 septembrie, cu carcase Gold, Silver, Space Gray.

Foarte importantă este adiția modului de încărcare wireless (este Qi, dovadă că și Apple mai respectă standarde câteodată).

Așa, la o primă vedere iPhone 8/8 Plus sunt doar niște modele cu îmbunătățiri incrementale, poziționate lângă iPhone X par să fie foarte demodate.

Totuși, diferența de preț e foarte importantă. Nu credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep