HomeFeaturedFocusHuawei a depasit Apple in topul global al producatorilor de smartphone in...

Huawei a depasit Apple in topul global al producatorilor de smartphone in doua luni ale acestui an

Ar fi mers un titlu magnet pentru click-uri, care să omită detaliul legat de lunile în care s-a întâmplat acest lucru, conform studiului publicat de Counterpoint. Însă preferăm să fim corecți, astfel încât vă informăm încă din start că cele două luni în care Counterpoint vede Huawei pe locul doi, în fața concurenților de la Apple, sunt iunie și iulie 2017. Însă cifrele se măsoară la nivel de trimestru și sunt destul de sigur că apariția noilor telefoane iPhone săptămâna viitoare va arunca în aer vânzările pentru Apple pe luna septembrie, ceea ce va face ca cei din Cupertino să își păstreze poziția a doua și în trimestrul al treilea al anului.

Cu toate acestea, evoluția pozitivă a celor de la Huawei nu poate fi pusă sub semnul întrebării și eu unul cred că anul viitor vom vedea această rocadă făcută pentru o perioadă de timp mai lungă.

Să nu uităm și că este vorba despre cote de piață la nivel de număr de unități vândute sau livrate (în funcție de cine realizează și mai ales cine plătește studiul) și că atunci când vine vorba despre profit, Apple nu prea poate fi atinsă de niciun alt competitor. Sunt curios să văd cifrele pentru trimestrul al treilea, să vedem care este dinamica pieței de smartphone. Însă mai avem ceva de așteptat până când le vom vedea.

via Counterpoint Research

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep