HomeFeaturedFocusUn Gionee GN5007 trece pe la TENAA si se prezinta destul de...

Un Gionee GN5007 trece pe la TENAA si se prezinta destul de interesant

Îmi plac două chestii la acest Gionee G5007, care cel mai probabil va avea o altă denumire comercială în momentul în care va fi lansat oficial. În primul rând este acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie peste medie pentru utilizatorii acestui smartphone. Apoi, este ecranul cu proporție 18:9 care este similar cu cel de pe flagship-urile actuale ca și design (margini foarte subțiri inclusiv sus și jos), dar care probabil că va fi mai accesibil din punctul de vedere al prețului de vânzare.

Și spun asta pentru că vizita făcută la TENAA de Gionee G5007 s-a lăsat, așa cum se întâmplă de obicei, cu dezvăluirea câtorva dintre specificațiile tehnice ale terminalului, care va fi un mid-range pe care mă aștept ca Gionee să îl vândă la un preț atractiv.

Ecranul va avea 6 inchi și rezoluție 1440 x 720 pixeli, chipsetul va avea un procesor octa-core de 1,4 GHz, memoria RAM va fi de 4 GB, capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală va avea un senzor de 13 megapixeli, cea frontală va fi de 8 megapixeli, iar sistemul de operare va fi un Android 7.1.1 Nougat. Adăugăm și acumulatorul de 5000 mAh și avem o configurație decentă, cu un aspect modern. Pe care, așa cum spuneam, mă aștept ca Gionee să o vândă la un preț atractiv. Și cum terminalele producătorilor chinezi pot ajunge și pe piața din România prin magazinele online chinezești care livrează și pe la noi, cred că merită să stăm cu ochii pe el.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep