HomeMobileAndroidVIDEO: demo Desktop Experience pe Samsung Galaxy Note8

VIDEO: demo Desktop Experience pe Samsung Galaxy Note8

Am decis să vă arăt cum se mișcă Samsung Galaxy Note8 în modul Desktop Experience, cel în care smartphone-ul devine PC. În urmă cu câteva luni am făcut o comparație între Desktop Experience (pe Galaxy S8+) și Continuum for Phones (pe Lumia 950 XL) așa că am avut o bază de comparație, folosind un DeX Station de la mobiledirect.ro.

Samsung Galaxy Note8 (venit în teste prin programul Orange Smartphone Tester) se mișcă mult mai bine în modul Desktop Experience decât o făcea S8+. Una din explicații este legată de optimizările introduse de Samsung între timp, alta, poate mai plauzibilă, legată de cantitatea mai mare de RAM (6GB) de pe Note8.

Din păcate, cu toate că există o funcție (încă în stadiu de experiment) care în teorie permite redimensionarea oricărei aplicații Android în modul Desktop Experience, nu merge. Și asta face ca în continuare numărul aplicațiilor care pot fi folosite cu succes pe un ecran mare să fie destul de mic.

Chiar și așa, Desktop Experience e fain și pe Note8 e un pas înainte în direcția unui produs care să fie în același timp și smartphone și un fel de … PC.

Pentru comparație, uitați materialul video cu Desktop Experience pe Samsung Galaxy S8+.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep