HomeFeaturedFocusMotorola anunta ca modelele Moto G5S si Moto G5S Plus sunt disponibile...

Motorola anunta ca modelele Moto G5S si Moto G5S Plus sunt disponibile acum oficial in Romania

La aproape două luni de zile de la momentul la care Motorola a anunțat oficial modelele Moto G5S și G5S Plus, terminalele devin disponibile și pe piața din România, pe canalele oficiale. Despre telefoane nu ar fi prea multe de spus, detaliile tehnice le aveți în link-ul de mai sus, iar o opinie detaliată vom formula doar după o perioadă de teste. Însă acum putem adăuga câteva informații comerciale valabile pentru piața din România.

Moto G5S și G5S Plus sunt disponibile la eMag și, în curând, la Altex și Flanco. Prețurile recomandate sunt: 1199 lei pentru G5S, 1.399 lei pentru G5S Plus versiunea cu 3 GB de RAM și 32 de GB spațiu de stocare și 1.499 lei pentru G5S Plus versiunea cu 4 GB de RAM și 32 de GB spațiu de stocare. Sunt prețuri recomandate, pentru că în realitate, cel puțin pe eMag sunt listate ceva mai scump. Poate că aceste prețuri se vor reașeza în viitorul apropiat.

De asemenea, fratele mai mic Moto G5S va fi disponibil și în rețeaua Orange, la 99 euro alături de abonamentul Orange Me 18.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul Motorola România.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep