HomeFeaturedFocusFitbit porneste un parteneriat cu Dexcom pentru crearea unei solutii de monitorizare...

Fitbit porneste un parteneriat cu Dexcom pentru crearea unei solutii de monitorizare a glucozei via smartwatch-ul Ionic

fitbit_ionic

De când au apărut pe piață dispozitivele wearable și ceasurile smart lumea s-a așteptat ca ele să ofere soluții de monitorizare pentru multe probleme de sănătate. Din păcate au fost doar puține realizări în acest sens.

Fitbit vrea să fie pionier și în direcția asta și împreună cu Dexcom pornește un parteneriat ce își propune să ofere o soluție mai accesibilă pentru monitorizarea nivelului de glucoză din sânge, chestie extrem de utilă pentru toate persoanele ce suferă de diabet. Preluând datele prin senzorii ceasului Ionic, algoritmul poate analiza și compara informațiile cu cele din baza de date Dexcom și în acest fel să ofere informații mai clare despre nivelul de glucoză.

Ceva similar există deja pe Apple Watch, tot într-un parteneriat cu Dexcom.

Sunt convins că astfel de funcționalități sunt în măsură să încline balanța spre un produs sau altul, atunci când vine vorba de alegere. Cu toate astea, cred că opțiunile avansate de monitorizare a stării de sănătate ar trebui să înceapă să fie standard (și la același nivel de calitate) pe toate dispozitivele wearable smart.

Nu credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep