HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial modelul Mi MIX 2

Xiaomi a prezentat oficial modelul Mi MIX 2

Unul dintre cele mai așteptate terminale ale momentului (evident, exceptăm de aici modelele de la Apple care vin mâine), Xiaomi Mi MIX 2, a fost introdus oficial de către producătorul chinez. Păstrează formatul inedit, care a inaugurat acum un an și ceva ecranul fără margini, dar este ceva mai mic. În loc de un display de 6,44 inchi, s-a mers de această dată pe unul de doar 5,99 inchi, rezoluție full HD+ (2160 x 1080 pixeli).

În spatele său, un chipset Qualcomm Snapdragon 835, ajutat de o memorie RAM de 6 sau de 8 GB. Varianta cu 6 GB de RAM poate avea o stocare internă de 64, 128 sau 256 GB, în timp ce varianta cu 8 GB, un Special Edition, are capacitate internă de stocare de 128 GB și o construcție ceramică.

O cameră foto principală de 12 megapixeli (senzor Sony IMX386), o cameră foto frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 3400 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0, un Android 7.0 Nougat și un senzor pentru citirea amprentei digitale completează configurația acestui smartphone, una care ne arată destul de clar că argumentul principal de vânzare pentru Xiaomi Mi MIX 2 este designul și aspectul fizic, pentru că din punctul de vedere al configurației, deși este destul de sus, nu strălucește în mod explicit. Cel puțin la nivel teoretic pare destul de subțirel la nivel de abilități foto, iar acumulatorul este mai mic decât la generația anterioară.

La nivel de prețuri, Xiaomi a fixat un preț de 420 euro pentru varianta cea mai slabă și unul de 700 euro pentru Special Edition-ul cu 8 GB de RAM, cea mai scumpă dintre versiuni.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep