HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note8 disponibil oficial in Romania

Samsung Galaxy Note8 disponibil oficial in Romania

 

Din data de 15 septembrie noul flagship Samsung Galaxy Note8 (pe care îl avem și noi în teste, am scris deja primele impresii despre el aici) este disponibil oficial la vânzare și în România, atât la operatorii de telefonie mobilă cât și pe piața liberă.

Președintele Samsung Electronics România, Hun Lee, a fost cel care a înmânat primul Samsung Galaxy Note8 livrat astăzi în România în urma perioadei de precomandă, subliniind astfel importanța gamei Note în întreg portofoliul de produse Samsung.

„Samsung Galaxy Note8 este cu siguranță cel mai puternic smartphone disponibil astăzi pe piață, iar utilizatorii au apreciat atât caracteristicile consacrate ale gamei Note, precum S Pen-ul, care a fost îmbunătățit, cât și noile specificații precum camera duală, memoria ce poate fi extinsă, memoria RAM de 6GB sau procesorul de 10 nm. În timpul precomenzilor, Galaxy Note8 a înregistrat rezultate peste așteptările noastre și suntem încrezători că va continua să aibă o bună evoluție a vânzărilor”, a spus Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Dacă nu știați, cei ce au făcut precomenzi pentru Galaxy Note8 au primit gratuit Samsung DeX Station, care transformă smartphone-ul Galaxy Note8 într-un desktop prin conectarea telefonului la un monitor, tastatură și mouse.

Galaxy Note8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv. Funcția Live Focus controlează focalizarea câmpului vizual prin ajustarea efectului bokeh în modul de previzualizare şi după ce realizezi fotografia.

Prețul său se învârte în jurul a 4500 de lei. Pentru mai multe informaţii despre Galaxy Note8, vizitaţi http://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-note8/

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep