HomeFeaturedFocusMoto Z2 Play si noile Moto Mods disponibile si in Romania

Moto Z2 Play si noile Moto Mods disponibile si in Romania

La trei luni distanță de lansarea oficială a lui Moto Z2 Play și a noii generații de Moto Mods, acestea ajung și pe piața din România. Lenovo, prin divizia Motorola Mobility a prezentat telefonul publicului din țară, a detaliat puțin și noua generație de Mods-uri și a trasat câteva detalii comerciale, poate cele mai așeptate de către cei pasionați de această gamă de dispozitive. Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-ordering, desfășurată împreună cu eMag, în care fiecare comandă de Moto Z2 Play va beneficia în mod gratuit și de o cameră Moto 360. Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la prețul recomandat de 2399 lei, iar modul Moto 360 va fi disponibil la prețul recomandat de 999 lei.

În ceea ce privește noua generație de Moto Mods, două mi-au atras în mod explicit atenția. Moto GamePad este un nou accesoriu ce va permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming dintr-o singură mișcare. Moto GamePad cuprinde două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică. Accesoriul este dotat și cu un acumulator de 1035 mAh pentru o experiență de gaming de durată.

Al doilea este JBL SoundBoost 2. Dacă prima generație JBL SoundBoost a fost un imbold pentru a începe petrecerea, cu noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2 experiența va fi una memorabilă. Accesoriul oferă o capacitate de redare integrată de 10 ore, iar datorită stratului impermeabil nicio picătură de apă nu mai poate opri muzica. JBL SoundBoost 2 este disponibil în culorile roșu, albastru sau negru, are un contur îmbunătățit pentru o senzație mai plăcută în mână, și este compatibil cu noua aplicație JBL EQ.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep