HomeFeaturedFocusGionee M7 Power prezentat oficial, accent pe autonomie

Gionee M7 Power prezentat oficial, accent pe autonomie

Vine la doar două zile distanță de Gionee M7, dar este un terminal din altă categorie. Ține specificațiile tehnice la un nivel mid-range, păstrează aspectul de actualitate, care presupune un display cu proporție 18:9 care să ocupe cât mai mult loc din partea frontală a dispozitivului, însă plusează la nivelul autonomiei, acolo unde vine cu un acumulator de 5000 mAh, care ar trebui să fie suficient chiar și pentru cei mai activi utilizatori.

La partea de detalii tehnice, avem un display de 1440 x 720 pixeli și diagonală de 6 inchi, care ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 435, cu procesor octa-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, o combinație destul de sănătoasă. Există și un slot pentru microSD, de tip hibrid. Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli.

Configurația ar trebui să nu aibă probleme la pretențiile unui utilizator mediu, însă prețul mi se pare ușor cam mare. 299 dolari, preț valabil în China, atât are de plătit un doritor. Un preț aproape cinstit, care însă lasă loc și de variante ceva mai avantajoase, mai ales pe piața chineză.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep