HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: incarcator auto iOttie RapidVOLT

RECOMANDARE: incarcator auto iOttie RapidVOLT

Pentru că telefonul devine tot mai folosit, inclusiv în mașină, atunci când navigația este utilizată de către tot mai muți șoferi, apare automat nevoia de accesorii pentru acesta. Și dacă în materie de suporți auto v-am făcut deja două recomandări, Easy One Touch 3 sau Hybrid Grab, în funcție de preferințele ficăruia dintre voi, iată că avum vin cu o recomandare de încărcător auto, pe care l-am folosit toată vara și de care sunt foarte mulțumit.

Este vorba despre iOttie RapidVOLT, un adaptor care se conectează prin intermediul prizei de brichetă și care poate încărca rapid două dispozitive mobile prin cele două porturi USB ale sale, care dau un total de 5 Amperi. Ca de obicei, l-am găsit în oferta celor de la MobileDirect, magazin online care oferă o gamă foarte variată de huse, carcase, folii, încărcătoare și alte accesorii pentru orice model de telefon mobil.

Ce mi-a plăcut mult la iOttie RapidVOLT, dincolo de posibilitatea de a încărca rapid un telefon, este designul său și mai ales led-ul care îți arată că este conectat. Este vizibil fără eforturi (este un led circular, de culoare verde) și asta este de apreciat, pentru că am avut și experiențe mai puțin plăcute în acest sens.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep