HomeFeaturedFocusYU Yureka 2, un smartphone exotic cu raport pret/specificatii destul de interesant

YU Yureka 2, un smartphone exotic cu raport pret/specificatii destul de interesant

Este vorba despre o companie locată în India, care a atacat preponderent piața locală cu terminalele sale. Yureka 2 este al șaselea smartphone construit de YU și, din experiențele anterioare am văzut că telefoanele ajung și pe piețe europene, pentru că canalele gri închis (pe care nu le recomandăm) funcționează. Motiv suficient pentru a acorda un strop de atenție acestui terminal. Iar dacă unii nu vor găsi validă această argumentație, să spunem că îl putem folosi ca exemplu pentru companiile locale care vând terminale din China sub nume propriu pe piața din România.

Spun asta pentru că sunt de părere că YU Yureka 2 oferă destul de mule pentru un preț de aproximativ 180 de dolari, cât costă el pe piața din India. Este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Telefonul are un display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli). La nivel de abilități foto avem o cameră principală cu senzor de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3930 mAh, pe partea din spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, avem și conectivitate LTE și abilități dual-SIM (de tip hibrid), iar sistemul de operare este un Android 6.0.1 Marshmallow. Cam vechi, dar din ce spun unii mai eficient în ceea ce privește consumul de baterie, la fel ca chipset-ul.

Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui utilizator mediu, cel puțin la nivel teoretic. Și, poate cel mai important, vine la un preț cinstit. Va fi pus în vânzare pe Flipkart, pe 20 septembrie.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep