HomeFeaturedFocusVivo a prezentat oficial modelul V7+, un smartphone cu cateva caracteristici interesante

Vivo a prezentat oficial modelul V7+, un smartphone cu cateva caracteristici interesante

Așa cum spuneam acum câteva zile, ecranul de tip full display devine un must have în zona de smartphone și este adus către consumatori, mai nou, și de către brand-urile de linia a doua, cu terminale care nu mai sunt vârfuri de gamă. Acesta va fii viitorul în materie de design, începe deja să fie prezentul. Iar nou lansatul Vivo V7+ este o dovadă vie în acest sens.

Partea frumoasă la acest mid-range este că nu doar ecranul IPS de tip “FullView” (așa cum îl denumesc cei de la Vivo), de 5,99 inchi și rezoluție 720 x 1440 pixeli (aspect 18:9) este un argument de vânzare. Terminalul surprinde și cu o cameră foto frontală cu senzor de 24 megapixeli, care le aduce amatorilor de selfie-uri câteva feature-uri interesante: un flash dedicat numit Moonlight Glow, un mod Face Beauty 7.0 sau Portrait Mode. Nici camera foto principală nu se lasă mai jos. Are un senzor de 16 megapixeli capabil de un mod ultraHD, care capturează patru instantanee pentru fiecare fotografie, pe care le combină într-o imagine finală de 64 MP.

Dacă tot nu este destul, cred că și slot-ul cu trei locașe, două pentru SIM-uri și unul pentru card microSD poate fi privit ca un plus pentru Vivo V7+.

În rest, avem un chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un acumulator cu o capacitate de 3250 mAh. Una peste alta, un telefon care arată bine atât fizic, cât și ca specificații. Și care va fi pus în vânzare pentru un preț de aproximativ 280 dolari. Deja este disponibil pe Amazon, pentru piața din India, cu livrare săptămâna viitoare.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep