HomeEvenimente250 de tineri cu potențial se aduna la Top Talents Romania

250 de tineri cu potențial se aduna la Top Talents Romania

A 10-a ediție Top Talents România va avea loc pe 24 – 25 noiembrie la Hotel Caro, în București. În fiecare an evenimentul reunește 250 de tineri cu potențial, cei mai buni la nivel național. În urma unui proces de selecție riguros, aceștia primesc invitația de a fi prezenți timp de 2 zile, la Top Talents, unde au ocazia să învețe de la profesioniști care sunt pașii pentru o carieră de succes.

Evenimentul Top Talents România îşi propune să contribuie la dezvoltarea personala și profesională a tinerilor cu rezultate remarcabile și dorință de autodepașire.

Proiectul se adresează studenţilor în ani terminali de facultate, masteranzilor şi proaspăt absolvenţilor care pe lângă facultate, s-au implicat și în activități extracurriculare, cum ar fi: voluntariatul, expunere internațională prin programe dedicate tinerilor, rezultate remarcabile și alte activități. Participarea este gratuită,  în baza înscrierii pe site.

Ediția aceasta, tinerii vor întâlni reprezentanții a 12 companii: BRD, JTI, Philips, Vodafone Romania, EY Romania, Farmacia Dona, Unilever, Arctic, Coca-Cola HBC, GSK, METRO Cash & Carry și P&G.

Așadar, la Top Talents se găsesc oportunități de carieră pentru cel puțin unul dintre domeniile: Bancar/Financiar, FMCG, Tehnic, IT, Consultanță, Farma și Retail.

Agenda evenimentului Top Talents România este structurată astfel încât să ofere o experiență importantă de învățare și socializare celor 250 de finaliști. Vor fi conferințe de tip Listen-Learn susținute de reprezentanți ai companiilor BRD, JTI, Philips, Vodafone Romania, Unilever, Arctic, Coca-Cola HBC, METRO Cash & Carry și P&G, dar și zone de interacțiune precum Networking Career Corners și workshopuri susținute de companiile prezente.

În prima zi a evenimentului, invitatul international – Mathias Haas, CEO SuperSocial & Curator la TEDx, va veni tocmai din Viena și va aborda tema Empowering passion and perseverence”. Va discuta despre importanta pasiunii in cariera, despre cum fiecare persoana pe care o intalnim ne invata ceva si despre cum voluntariatul contribuie la dezvoltarea ulterioara.

În cadrul evenimentului, Universum Events va aplica un Business Game – Global Innovation Game  – care va introduce participanții într-un context de interacțiune directă și îi va ajuta să discute deschis, să inoveze și să creeze idei fără ajutorul motoarelor de căutare sau a altor sisteme tech. Această simulare inedită încurajează creativitatea și recompensează ideile inovatoare!

Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate pe site-ul Top Talents Romania.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep