HomeFeaturedFocusBlackBerry a lansat oficial modelul Motion, un smartphone clasic, departe de stilul...

BlackBerry a lansat oficial modelul Motion, un smartphone clasic, departe de stilul BlackBerry

Este vorba despre un terminal full screen, fără tastatura fizică ce a devenit marcă înregistrată pentru producătorul canadian, care are toate șansele să se piardă în marea mulțime de apariții din zona de Android, parte din ele cu specificații mult mai bune la același preț. Cred că BlackBerry ar trebui să gândească puțin mai pragmatic și să vină cu un raport preț/specificații ceva mai atractiv, pentru că perioada în care vindea doar datorită numelui și eventual promisiunilor de securitate sporită a informațiilor personale stocate pe dispozitivul mobil a cam apus. Și cred că și lansarea acestui terminal ar fi trebuit să fie ceva mai amplă decât un anunț pe contul de Twitter al companiei și o încercare de a viraliza postările într-un mod neinspirat.

BlackBerry Motion (cel care a avut numele de cod Krypton), este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core și memorie RAM de 4 GB, ajutată de o capacitate internă de stocare de 32 GB, toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat, același ca pe BlackBerry KEYone și există și o certificare IP67, pentru rezistența la praf și la stropire.

Această configurație este vândută de canadieni cu 460 dolari, preț valabil în Asia, acolo unde, în mod surprinzător, va fi pus în vânzare în primă fază. Evident, va ajunge si pe piețele europene și pe continentul nord-american, dar la acest preț nu știu cât de mulți utilizatori va reuși să atragă.

via BlackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep