HomeFeaturedFocusZTE Blade Vantage, smartphone cu Android 7.1 Nougat la doar 50 dolari

ZTE Blade Vantage, smartphone cu Android 7.1 Nougat la doar 50 dolari

Este o adevărată lecție de eficiență în ceea ce privește raportul preț/specificații, care vine din partea producătorului chinez sub forma unui terminal, ZTE Blade Vantage, dedicat cel puțin pentru moment, exclusiv rețelei Verizon din Statele Unite. Chiar dacă soarta sa va fi limitată doar la această disponibilitate, eu zic că merită câteva clipe din atenția noastră, pentru că dacă ZTE a făcut-o odată, poate să repete această ispravă, la fel cum poate orice alt producător chinez să o facă.

În mod evident, nu trebuie să avem mari așteptări de la un terminal de doar 50 de dolari (preț fără obligații contractuale, dar probabil cu telefonul blocat în rețea). Însă o să vedem în cele ce urmează că ZTE Blade Vantage are câteva surprize plăcute dacă ținem cont de prețul de vânzare. Și una dintre aceste surprize este memoria RAM de 2 GB, care vine însoțită de o capacitate internă de stocare de 16 GB. Destul de frumos pentru banii pe care îi pretinde. E drept, chipsetul Qualcomm Snapdragon 210 poate fi considerat o dezamăgire, dar asortat cu acumulatorul de 2500 mAh (care poate fi înlocuit), conferă o autonomie peste medie.

Ecranul de 5 inchi și rezoluție 480 x 854 pixeli, camera foto principală de 8 megapixeli, cea frontală cu senzor de 2 megapixeli și mai ales Android-ul 7.1 Nougat (care este o altă surpriză plăcută) formează restul configurației. Una destul de cinstită pentru prețul pretins. Tocmai de aceea îndrăznesc să sper că ZTE va duce această rețetă și pe alte piețe, pentru a servi drept model și pentru alți producători.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep