HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J2 2017 apare oficial in Asia

Samsung Galaxy J2 2017 apare oficial in Asia

Nu îmi dau seama dacă Samsung are intenții globale cu acest entry-level, însă de obicei terminalele din seria Galaxy J au fost disponibile global și s-au mișcat destul de bine ca vânzări, mai ales în ofertele operatorilor. Așa că m-am gândit că merită puțină atenție și acest Galaxy J2 2017, chiar dacă nu are cum să impresioneze din punct de vedere tehnic și vine cu un preț ușor cam mare pentru ceea ce are de oferit.

Telefonul propune un chipset cu procesor quad-core de 1,3 GHz, un display de 4,7 inchi și rezoluție HD, o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 8 GB. O cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli, un acumulator de 2000 mAh și conectivitatea LTE sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

Prețul cerut de Samsung pentru acest telefon este de aproximativ 110 dolari, pe piața din India, acolo unde este deja disponibil. Cred că la acești bani există și variante mai atractive, însă cred că telefonul se va mișca mai bine în ofertele operatorilor, acolo unde va beneficia de subvenții considerabile.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep