HomeFeaturedFocusXOLO Era 3X, Era 2V si Era 3, trei telefoane noi cu...

XOLO Era 3X, Era 2V si Era 3, trei telefoane noi cu raport pret/specificatii interesant

De bine ce am vorbit despre Samsung Galaxy J2 și faptul că la prețul cerut de el este destul de mare pentru ceea ce are de oferit și iată că vin nu unul, ci trei exemple, de la o companie indiană, care ne demonstrează că la aceiași bani se pot obține specificații mult mai interesante sau, că aceleași specificații pot fi găsite la un preț mult mai mic.

Fără să mai pierd vremea, intru direct în cel mai de jos terminal, XOLO Era 3, care propune un display de 5 inchi și 720p, o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un acumulator de 2500 mAh pentru doar 76 dolari.

Un pas mai în față, XOLO Era 2V păstrează același ecran și procesor, dar dublează memoria RAM, care acum este de 2 GB și capacitatea internă de stocare, care ajunge la 16 GB, urcă camerele foto la 13 megapixeli pe spate și 8 megapixeli în față, acumulatorul la 3000 mAh și adaugă un senzor pentru citirea amprentei digitale. Prețul pretins? 99 dolari.

Era 3X vine către cei cu pretenții și mai ridicate. Ecranul și procesorul sunt aceleași, însă memoria RAM este de 3 GB, capacitatea de stocare de 16 GB, ambele camere foto sunt de 13 megapixeli, acumulatorul este de 3000 mAh și este prezent și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Totul pentru un preț de 115 dolari.

Toate telefoanele se vând în India, fără șanse de a deveni disponibile în zonele occidentale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep