HomeFeaturedFocusRazer pregateste un smartphone cu Snapdragon 835 si memorie RAM de 8...

Razer pregateste un smartphone cu Snapdragon 835 si memorie RAM de 8 GB

Cel puțin asta lasă să se înțeleagă informațiile care au ajuns în atenția opiniei publice după ce un terminal Razer a apărut în baza de date a GFXBench și și-a dezvăluit acolo câteva specificații tehnice. De fapt, o mare parte din ele. Am o ușoară reținere, pentru că mi se pare că apar acolo câteva discrepanțe, dar până la urmă sunt toate informațiile pe care le avem. În plus, Razer a anunțat deja un eveniment major, pe 1 noiembrie, iar faptul că a achiziționat Nextbit la începutul anului a fost suficient pentru a alimenta specificațiile legate de debutul pe piața de smartphone.

Telefonul care și-a lăsat urmele în GFXBench este construit în jurul unei combinații de display QHD de 5,7 inchi și rezoluție 2560 x 1440 pixeli, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 și o memorie RAM de 8 GB. Până aici totul sună splendid, dar se pare că la restul specificațiilor au lăsat-o ceva mai moale. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB, camera foto principală este de 12 megapixeli, cea frontală de 8 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat. Aici este loc de upgrade la Oreo.

Sunt destul de curios ce va ieși la iveală la începutul lunii viitoare și mai ales ce strategie de vânzări au ales cei de la Razer pentru viitorul dispozitiv. Pentru că oricât de bun ar fi un produs, are nevoie de o strategie de vânzări sănătoasă și de o disponibilitate globală pentru a face cifre și a deveni un succes.

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep